А вот моя страничка на G+, лайкаем!

понедельник, 8 февраля 2010 г.

Спецвыпуск Дело про альтернативную энергетику

22 лютого вийдуть «зелені» номери «Инвестгазеты» та газети «Дело»
Видавництво «Економіка» спільно з українською мережею енергетичних інновацій Greencubator готують для друку спецвипуски газети "Дело" та "Инвестгазети", присвячені відновлюваній енергетиці, енергоефективності та еко-бізнесу.
Тему, яка на Заході з сектору для ентузіастів виросла до багатомільярдної індустрії, вперше в Україні детально проаналізують два провідні бізнес-видання.
За словами голови правління Видавництва "Економіка" Станіслава Шума, "ми прагнемо показати українському бізнесу живі гроші в цій темі і продемонструвати, як відновлювана енергетика відкриває для бізнесу нові експортні і внутрішні ринках, і як рівень енергетичної культури впливає на конкурентноспроможність бізнесу".
На думку Романа Зінченка, координатора мережі Greencubator, "енергетичні кризи вже неододноразово давали поштовх новим енергетичним бізнесам. Український ринок відновлюваної енергетики має значний потенціал, проте велика кількість світового досвіду і успішних бізнес-моделей досі не відомі нашим компаніям. Цим спільним проектом з "Економікою" ми хочемо продемонстувати найкращі практики бізнесу в секторах відновлюваної енергетики, екобізнесу. Також цей напрямок дозволяє захистити бізнес від енергетичних загроз на фоні постійних енергетичних воєн".
У фокусі "зелених" спецвипусків:
• вітроенергетика
• сонячна енергетика
• енергія біомаси
• геотермальна енергетика
• "зелені" тарифи і регуляторне поле
• енергоефективність
• "зелений" девелопмент
• інші напрямки еко-бізнесу
Журналісти «Инвестгазеты» та «Дела» проаналізують, де і скільки українські компанії можуть заробити у відновлюваній енергетиці, як фінансується цей сектор, які урядові програми зелених інвестицій є в Україні та світі.
«Инвестгазета» також проаналізує світовий ринок зелених інвестицій, глобальні зміни після Копенгенського самміту, опублікує історії успіху представників українських компаній, новини венчурних фондів та світових "зелених" біржових індексів.
Крім того, спецвипуск газети «Дело» приділить особливу увагу темі «зеленого офісу» - успішні практики «зеленого офісу» в Україні, переваги та вигоди від реалізації, "зелене будівництво", «зелений офіс» як елемент корпоративної соціальної відповідальності.
«Зеленій» темі відповідатиме формат спецвипусків: вони будуть надруковані на вторинно переробленому папері в зелених тонах, також "позеленіє" дизайн порталу delo.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

копируйте и репостите, если надо, но авторство и ссылку на оригинал оставляйте. ДД